Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Поздравление Валентина Резниченко с Новым годом

Шановні жителі Дніпропетровщини!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим.

Ми всі з нетерпінням чекаємо на зимові свята. Наші серця наповнені світлими думками і радістю, вірою у здійснення задуманого та надією на краще майбутнє. Це час душевного тепла і родинного затишку. Його хочеться провести у сімейному колі.

У ці свята зазвичай підбивають підсумки року, що минає. 2017-й був непростим, але продуктивним. Крок за кроком ми працювали над тим, щоб Дніпропетровщина перетворилась у комфортний, сучасний європейський регіон. В області з’явилися нові дороги, дитячі садки, школи, лікарні. Переконаний, у 2018-му нових досягнень буде ще більше.

Нехай з останніми хвилинами старого року вас залишать турботи та негаразди, а прийдешній рік  принесе нові успіхи і подарує лише позитивні емоції.

Бажаю всім родинного тепла і злагоди. А ще – відчути казковість цієї чарівної новорічної ночі й, наче в дитинстві, затамувавши подих, загадати найпотаємніше бажання. І нехай усі ваші добрі мрії здійсняться.

З повагою

Голова облдержадміністрації                                                 Валентин РЕЗНІЧЕНКО

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Поздравление председателя Днепропетровской облгосадминистрации Валентина Резниченко с Новым годом и Рождеством Христовым
Президент назначил Валентина Резниченко председателем Днепропетровской ОГА
Кабмин согласовал кандидата на главу Днепропетровской ОГА
Президент уволил главу Днепропетровской ОГА
Привітання Валентина Резніченка з 8 Березня