Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


В Днепре могут запретить продавать алкоголь в ночное время

За последние две недели (с 7 до 20 мая) на сайте Днепровского горсовета было обнародовано достаточно много проектов документов, достойных внимания как журналистов, так и всех жителей города. Некоторые из них эксперты ГО «Институт реформ и инноваций» предлагают к рассмотрению. Городскому совету предлагают запретить продажу алкоголя ночью, а исполнительный комитет хочет разрешить тестирование терминалов для оплаты проезда в городском транспорте (далее – УКР.).

Проекти рішень міської ради:

  1. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Дніпровської міської ради VII скликання – 07.05.2018. Проектом пропонується викласти статтю 1 в новій редакції, що повинна б додаватись до проекту рішення. Однак цього додатку в оприлюдненому проекті немає.
  2. Про внесення змін до рішень міської ради стосовно структури міської ради та її виконавчих органів, граничної чисельності працівників міської ради та її виконавчих органів – 11.05.2018. Відповідно до цього проекту в департаменті з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики буде додано відділ з організації особистого прийому громадян та сектор з планово-фінансової роботи.
  3. Про визнання об’єктами комунальної власності територіальної громади міста безхазяйних мереж зовнішнього освітлення – 17.05.2018. Цей проект передбачає визнання комунальною власністю вуличних ліхтарів на 302 вулицях міста (в основному – у приватному секторі). Сподіваємося, на цих вулицях відтепер стане світліше вночі.
  4. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території м. Дніпра в нічний час – 17.05.2018. Проектом рішення пропонується заборонити продаж алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) з 22 до 07 години, в тому числі у вихідні та святкові дні.

Проекти рішень виконавчого комітету:

  1. Про впровадження системи моніторингу споживання паливно-енергетичних ресурсів – 10.05.2018. Цим проектом пропонується створити систему моніторингу за споживанням енергоресурсів, головне завдання якої – зменшення споживання, що повинно призвести до економії бюджетних коштів.
  2. Про надання дозволу КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпропетровської міської ради на використання у рухомому складі обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду пасажирів – 18.05.2018. Виконавчий комітет надасть дозвіл комунальному перевізнику на використання терміналів для оплати проїзду. Щоправда, поки лише у тестовому режимі.

Проекти розпоряджень міського голови:

  1. Про проведення у місті чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок – 15.05.2018. Згідно проекту розпорядження, чемпіонат з регбі пройде на стадіоні “Метеор” з 22 по 25 червня.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На здании городского совета Днепра транслировалась политическая реклама
Кто заслуживает доверия днепрян: как отчитываются депутаты горсовета в последний год своей каденции
ТОП-5 судов с участием горсовета Днепра: мост, образование, застройка, тарифы, декоммунизация
Постоянство руководства в советах Днепропетровщины
Днепр занял первое место в очередном «антирейтинге», на этот раз — из-за петиций