Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Яка модель організації управління на районному рівні є найбільш оптимальною?

На Дніпропетровщині тривають громадські обговорення та стратегічні сесії в межах проекту «Модель реформування адміністративно-територіального устрою та організації управління на районному рівні Дніпропетровської та Запорізької областей».

Так, 14 грудня заходи відбулися в м. Павлоград з представниками перспективного укрупненого Павлоградського району Дніпропетровської області.

В рамках стратегічної сесії відбулася і зустріч з керівництвом Павлогадської РДА. Учасникам був представлений проект «Модель реформування адміністративно-територіального устрою та організації управління на районному рівні Дніпропетровської та Запорізької областей» та результати його впровадження в Запорізькій області.
Зокрема, модератор заходу Анна Колохіна, голова правління ГО «Дніпровський центр соціальних досліджень» проінформувала учасників про основні концепції реформування адміністративно-територіального устрою на районному рівні Дніпропетровської області.
Учасники надали позиції щодо формату свого перспективного району та бачення щодо організації управління в даному укрупненому районі. Всі напрацювання стратегічних сесій будуть покладені в основу аналітичного звіту, який буде підготовлено експертами ГО «Незалежний центр правових досліджень та ініціатив» за результатами проекту.
Нагадаємо, що громадські обговорення та стратегічні сесії проводяться Незалежним центром правових досліджень та ініціатив в межах проекту Центру політико-правових реформ «Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» за підтримки Європейського Союзу.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Эксперт Роман Сердюк: об итогах местных выборов в Днепре и административной реформе
Все только начинается: какие законы нужны для продолжения децентрализации
Украина с новым админтерустройством: парламент создал 136 новых районов и ликвидировал 490 старых
Новое админтерустройство: тезисы по результатам открытой дискуссии
Громады не будут зависеть от районов: соответствующий законопроект готов к голосованию в Верховной Раде