Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Старт Школы Информирования и Коммуникации

18-20 ноября 2019 года в г. Днепр был проведен тренинг «Качественная коммуникация: основа эффективности общественных деятелей» в рамках Школы Информированияе и Коммуникации для общественных активистов из Восточной и Центральной Украины, сообщает «Тамариск» (далее – УКР.).

Під час заходу учасники отримали практичні знання та інструменти для розвитку навичок професійних комунікаторів.

Дізналися про ключові принципи, що допомагають розвивати комунікацію в стилі «виграв – виграв», та сформулювали власні комунікаційні цілі в контексті цілей громадських організацій, які вони представляють.

Роботу від час тренінгу булу зосереджено на міжособистісних комунікаціях, та спрямовано на розвиток таких компетенцій, як спостережливість, активне слухання та фактичне мислення.

Велику увагу було приділено навичкам ефективного невербального спілкування з урахуванням ведучої репрезентативної системи співрозмовника.

Учасники тренувалися у володінні такими інструментами, як власний голос, міміка, жести, що допомагає встановленню контакту зі співрозмовником, та кращому взаєморозумінню та сприйняттю інформації.

Під час практичних вправ та дискусії було створено поле для усвідомлення кожним учасником власних комунікаційних звичок – та, як наслідок, розуміння, які звички працюють на користь комунікаційних цілей, а які – навпаки.

Отже, «домашнім завданням» для учасників стала практика застосування відпрацьованих під час тренінгу підходів у повсякденному спілкуванні та для досягнення комунікаційних цілей – в першу чергу, спілкуючись з представниками цільових аудиторій, колегами, волонтерами, партнерами тощо.

Тренінг проводиться в рамках проєкту «Підвищення інформаційно — комунікаційного потенціалу організацій громадянського суспільства Східної та Центральної України», який реалізується за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Як творчість допомагає долати стрес дітям та мамам
Четверта «Школа інформування та комунікації» стартувала в Центрі «Тамариск»
Центр «Тамариск» оголошує додатковий набір на участь у IV Школі інформування та комунікацій
Консультації з правових питань для ВПО: проведено чергову зустріч із мешканцями модульного містечка в Дніпрі
Переселенці з модульного містечка продовжують знайомитися з містом Дніпро