Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У 2021 році до сертифікації вчителів початкових класів зможе приєднатися 141 педагог з Дніпропетровщини

У 2021 році добровільну сертифікацію зможе пройти 141 вчитель початкових класів Дніпропетровщини. Успішний результат дозволить отримати 20% надбавки до зарплатні. Про це розповіли в департаменті освіти і науки облдержадміністрації. 

«На Дніпропетровщині працює безліч талановитих педагогів, які «горять» своєю справою, постійно вчаться та запроваджують нові методики роботи. Знайти та заохотити таких фахівців допомагає сертифікація. Це зовнішнє оцінювання компетенцій вчителів. Успішний результат дозволяє отримати 20% до зарплатні та може зараховуватися як проходження атестації. Сертифікат дійсний три роки», – сказали в департаменті. 

Сертифікація проходить в три етапи. Спочатку – тестування. Там визначають рівень знань та умінь педагогів. Далі – самооцінювання учасниками власної майстерності. І насамкінець – оцінка експертів, які вивчать практичний досвід вчителя.

Добровільна реєстрація проходитиме з 18 до 31 січня 2021 року. Проте якщо необхідну кількість учасників наберуть раніше – її зупинять достроково.

Загалом у Міністерстві освіти і науки України планують набрати 2 тис учасників сертифікації. Найбільше – з Дніпропетровської та Львівської областей – по 141 вчителю. Гранична кількість для кожного регіону залежить від числа початкових класів у ньому.

Більше інформації — тут.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кривому Розі відкрили освітній простір для дітей з багатодітних родин і переселенців
Чим закордонні школи відрізняються від українських? Результати опитування батьків, чиї діти знаходяться за кордоном
В Україні стартує проєкт допомоги жінкам у працевлаштуванні та професійному розвитку
На Дніпропетровщині дітей-переселенців зараховуватимуть до школи за спрощеною системою
Лише 38% школярів спілкуються на перервах виключно українською мовою, — результати дослідження