Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У День Соборності України дніпрянам роздали примірники «Акта злуки» та національні прапори

У День Соборності України дніпрянам роздали 1 000 примірників «Акта злуки» та національні прапори. Акцію, яку ініціювала Молодіжна рада Дніпра, провели вперше.

«День Соборності – це історія про наше об’єднання, знаменний день для країни. Укотре демонструємо, що лише в єдності наша сила. Акт злуки – це не лише наша історія, а й насправді розбудова нашого майбутнього і дуже символічно, що цю акцію ініціювала саме молодь. Пам’ятаємо, що наша країна єдина і неподільна. Бережемо свої родини й Україну», – сказала заступниця директора – начальниця управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Дар’я Біла.

Зі свого боку Карен Агаджанян, куратор проєктів Молодіжної ради Дніпра, зазначив: «Акція відбулася в усіх районах міста на десяти локаціях з дотриманням карантинних обмежень. Роздали перехожим тисячі копій акта злуки та подарували національні прапорці, щоб люди пам’ятали про важливість Дня Соборності для нашої держави».

«Сьогодні важливий день для країни. Знакове об’єднання відбулося й у 2014 році, коли ми усі разом згуртувалися і дали відсіч ворогу, який посягнув на цілісність нашої країни. А Дніпро став форпостом, що зупинив агресію, «російську» весну і не дав їй просунутися далі», – підкреслив ветеран полку «Азов» Андрій Латюк, який теж долучився до акції.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кривому Розі учасники ходи до Дня соборності України утворили «живий ланцюг єдності»
У єдності – сила: у Дніпропетровській ОДА громадські активісти говорили про День Соборності України (ФОТОРЕПОРТАЖ)
На Дніпропетровщині відзначають День Соборності (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Мешканці Дніпропетровщини можуть відзначити День Соборності України онлайн
Уперше у Дніпрі мешканцям роздаватимуть примірники історичного документа «Акт злуки»