Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Кривому Розі посадовицю райради викрито в одержанні неправомірної вигоди

Завідувача відділу однієї з районних у місті Кривому Розі рад викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України). Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

За даними слідства, посадовиця вимагала та одержала від громадянки, яка представляє інтереси фізичної особи-підприємця, неправомірну вигоду за сприяння у розміщенні торгівельних точок з продажу продуктів харчування у місті Кривому Розі та невчинення дій, направлених на припинення підприємницької діяльності.

Під час одержання грошових коштів зловмисницю було викрито правоохоронними органами.

Наразі їй повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів США: на Дніпропетровщині провели обшуки в обласного воєнкома (ВІДЕО)
Стан корупції в Україні 2023: сприйняття, досвід, ставлення​
У Дніпрі пройде суд над двома працівниками департаменту міської ради, що привласнили державні кошти
Чого українці бояться у майбутній відбудові? — результати соцопитування
Корупція та доброчесність очима українських підлітків