Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Все більше українських батьків користуються комплексною послугою єМалятко

Цього тижня кількість новоспечених батьків, що обирають комплексну послуг єМалятко, сягнула 51,37%. Це кожна друга українська родина, повідомляє Мінцифра.

Завдяки практиці об’єднання послуг за життєвою подією в батьків з’явилася можливість, крім реєстрації народження дитини та свідоцтва про народження, отримати ще +7 додаткових послуг за однією заявою.

Ще рік тому, для того щоб отримати всі необхідні послуги для малюка, батькам доводилося відвідувати 11 держустанов, бігати кабінетами, збирати та подавати близько 37 різних документів. А також власноруч заповнювати заяви та повертатися в установи по результат отримання послуги. У середньому це займало близько 10 днів.

Тепер єМалятко надає можливість отримати необхідні послуги за однією електронною заявою онлайн на порталі Дія або з допомогою адміністратора в пологовому будинку, відділі ДРАЦС чи ЦНАП за 10-20 хвилин.

Загалом Львові послугою скористалися  91% батьків, у Харкові — 78%, у Києві — 70%, в Одесі — 65%, у Рівному — 63%, а в Дніпрі — 54%.

Рівень задоволеності послугою єМалятко становить 90-100%. А 96% користувачів готові радити сервіс друзям та знайомим, що говорить про високий відсоток лояльності користувачів.

Сервіс єМалятко доступний онлайн, а також офлайн — у 780 населених пунктах. Загалом, це 1 390 точок доступу: 71 пологових, 735 ЦНАП, 584 ДРАЦС та 4 504 адміністраторів. Повний перелік місць, де можна скористатися єМалятко, доступний за посиланням.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Із початку 2023 року у ЦНАПах Дніпропетровщини надали понад 715 тис адмінпослуг
Цьогоріч понад 370 родин скористалися послугою єМалятко у ЦНАПах Дніпропетровщини
З вересня понад 180 родин скористалися послугою єМалятко у ЦНАПах регіону
У ЦНАПах Дніпропетровщини відновили комплексну послугу єМалятко
Мешканці Дніпропетровщини знову можуть зареєструвати новонароджених онлайн