Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Молодь Дніпропетровщини запрошують до Єврошколи-2021

Навесні в Україні запустять Єврошколу-2021. Запрошують і молодь Дніпропетровщини. На онлайн-заняттях можна буде дізнатися більше про Євросоюз, згуртуватися з однодумцями та презентувати власні мініпроєкти. Про це повідомив директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації Олексій Полторацький.

«Набір до Єврошколи щороку оголошує Представництво ЄС в Україні. Вступити до неї можуть і студенти, і випускники вишів. Ті, хто бачать майбутнє України у великій європейській родині. Для участі необхідно зареєструватися», – розповів Олексій Полторацький.

У Єврошколі-2021 запланували 12 онлайн-модулів. Будуть лекції, дискусії, живе спілкування. Їх проведуть європейські та українські дипломати й експерти.

Тематика вебінарів – євроінтеграція, боротьба з фейками, цифровізація, європейські цінності, зелений курс, побудова кар’єри в ЄС, інформполітика.

На заняттях чекають на міжнародників, економістів, фінансистів, політологів, юристів, журналістів, істориків та соціологів. Запрошують і студентів та випускників технічних спеціальностей.

Обов’язкова умова для участі – знання англійської.

Дедлайн подачі заявок – 1 березня 2021 року.

Відбір учасників – у 2 етапи. До 5 березня – за анкетами. До 10 березня – онлайн-тестуванням. Про початок занять переможців повідомлять особисто електронною поштою.

Подробиці – за адресою eustudydays@gmail.com та на сайті.

EU Study Days in Ukraine – освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні. Стартував у 2013-му. За 8 років – понад 1,4 тис випускників.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Які спеціальності цікавлять майбутніх вступників: результати опитування
Молодь Дніпропетровщини запрошують долучитися до всеукраїнського конкурсу есе та малюнків
Молодь Дніпропетровщини запрошують пройти онлайн-курс з життєстійкості
Понад 40 тонн гуманітарної допомоги: молодь Дніпропетровщини долучилася до допомоги шелтерам
У Дніпрі обговорили можливості розвитку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб