Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


МОЗ створить вебпортал для запису на вакцинацію проти COVID-19 – Степанов

Міністерство охорони здоров’я України планує створити вебпортал, на якому можна буде отримати інформацію про вакцинацію проти COVID-19 та записатися на щеплення.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на всеукраїнському форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді», пише Суспільне.

«Найближчими днями МОЗ разом з інформ-партнерами запустить інформаційний портал з питань вакцинації проти COVID-19. На ньому можна буде дізнатися про етапи та цільові групи вакцинації, які вакцини будуть використовуватись та як відбуватиметься процес вакцинації«, – розповів Степанов.

За словами міністра, портал буде поділено на дві частини: призначену для звичайних відвідувачів та розділ для медичних працівників, що міститиме спеціалізовану інформацію та статистику.

Окрім інформаційно-довідкової, портал також виконуватиме і практичну функцію – він стане одним зі способів реєстрацію на вакцинацію проти COVID-19.

«Що важливо – на порталі з’явиться можливість записів на вакцинацію від ковід-19 для різних цільових груп в залежності від етапу реалізації дорожньої карти вакцинації«, – наголосив Степанов.

Вебпортал входитиме до системи забезпечення вакцинації, на формування якої у бюджеті України закладено майже 4 мільярди гривень.

«Державним бюджетом України на 2021 рік передбачено загалом більш ніж 3,9 мільярда гривень для проведення вакцинальної кампанії. Туди безпосередньо входить і закупівля вакцин«, – додав Степанов.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Попри зменшення захворюваності на COVID-19 дніпровські лікарі рекомендують вакцинуватися
Щодня на Дніпропетровщині вакцинують від коронавірусу майже 2 тис людей
Сплата комунальних послуг та передплата газет за кошти єПідтримки: хто може скористатися?
єПідтримка: коли можна отримати 500 грн за бустерну дозу та як змінився строк використання коштів?
Скільки має тривати самоізоляція та коли робити тест на COVID-19: головне із брифінгу Ігоря Кузіна