Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


При Президентові України утворять Конгрес місцевих та регіональних влад

Найближчим часом буде утворено Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час засідання Ради розвитку громад та територій у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30».

Ми створюємо Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Він стане майданчиком для діалогу та рішень”, — заявив Володимир Зеленський.

Найближчим часом буде оприлюднено деталі створення Конгресу.

Також Президент України заявив, що для завершення децентралізації необхідно внести зміни до Конституції України щодо відносин між центральними та місцевими органами влади, а також ухвалити законодавство про місцеві референдуми та стосовно самоврядування у міських громадах.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Комітет ВРУ провів круглий стіл «Розвиток громадської участі в процесі формування владних рішень на рівні місцевого самоврядування»
Продовження децентралізації в Україні підтримує 76,5% населення – дані всеукраїнського соціологічного дослідження
Місцеве самоврядування та реформа децентралізації в умовах війни: підсумки серпня-вересня
Місцеве самоврядування та реформа децентралізації в умовах війни: підсумки липня
Місцеве самоврядування в умовах війни: підсумки за червень