Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Кривому Розі затримали поліцейського під час одержання неправомірної вигоди

Слідчі ТУ ДБР у місті Полтаві затримали заступника начальника одного із секторів відділення поліції Криворізького регіонального управління поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

За попередньою інформацією, правоохоронець отримав відомості щодо можливої причетності місцевого мешканця до шахрайства. Надалі він почав вимагати у громадянина 5000 доларів США, щоб отримані матеріали не скеровувати до слідчих органів для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

22 лютого 2021 року під час передачі грошових коштів у сумі 5000 доларів США поліцейського затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 ККУ).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів США: на Дніпропетровщині провели обшуки в обласного воєнкома (ВІДЕО)
Стан корупції в Україні 2023: сприйняття, досвід, ставлення​
У Дніпрі пройде суд над двома працівниками департаменту міської ради, що привласнили державні кошти
Чого українці бояться у майбутній відбудові? — результати соцопитування
Корупція та доброчесність очима українських підлітків