Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Перещепинській громаді відкрили новий ЦНАП

У Перещепинській міській територіальній громаді запрацював новий ЦНАП та його підрозділи. Там надають більш ніж 220 найпопулярніших адмінпослуг. Про це сповістила заступниця директора департаменту економрозвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко. 

«ЦНАП – це зручно та сучасно. Оформити необхідні документи там можна без стресу. Добре, коли такий Центр є недалеко від дому. Тепер комфортний сервіс отримали і мешканці Перещепинської ТГ», – сказала Олена Лічманенко. 

У центральному офісі Перещепинського ЦНАПу – 10 робочих місць. Є місце і для самообслуговування, обладнане комп’ютером. Там можна скористатися е-послугами. За потреби, розібратися допоможуть адміністратори.

Чергою керує електронна система. Для батьків з дітьми  є сповивальні столики та ігрові куточки.

Приміщення під ЦНАП відремонтували силами громади. З меблями, технікою та навчанням персоналу допомогла Програма «U-LEAD з Європою.

Територіальний підрозділ ЦНАПу відкрили в с. Голубівка. Обладнали і віддалені робочі місця – у Багатому, Михайлівці, Керносівці та Шандрівці. Загалом обслуговуватимуть понад 20 тис місцевих.

На Дніпропетровщині – 57 ЦНАПів ті їх філій.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Будівельні послуги, витяг про несудимість та теоретичний іспит для отримання водійського посвідчення: Уряд розширив перелік сервісів у ЦНАП
Із 1 серпня для частини українців паперовий паспорт підлягає обміну на id-картку – МВС
Уряд розширив перелік обов’язкових адмінпослуг для військовослужбовців та членів їхніх сімей
Затверджено механізм швидкого надання житлових субсидій
У Червоногригорівській громаді на Дніпропетровщині почали вносити відомості про пошкоджене майно до реєстру