Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Обласні театри поїхали на гастролі Дніпропетровщиною

Мешканці понад 20 громад та міст Дніпропетровщини зможуть насолодитися театральним мистецтвом. Для них протягом трьох місяців творчі «велетні» області даватимуть вистави. Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Ольга Горб. 

«Ідея відвідин обласними театрами міст та сіл Дніпропетровщини – не нова. Але цього року вона набула більшого масштабу. У квітні, травні та червні шість творчих колективів дадуть майже 30 вистав», – наголосила Ольга Горб. 

Підготували як класичні постанови, так і модернові театральні знахідки. На місцевих чекають джаз-концерти, музичні шоу, хореографічні програми. Не забули і про маленьких відвідувачів. Для них –  дитячі вистави.

У мистецькій ініціативі беруть участь артисти обласної філармонії, театрів імені Шевченка, опери і балету, драми та комедії. Долучилися молодіжний театр і ансамбль «Славутич».

«Місцеві завжди тепло нас приймають. Яскраві емоції та віддачу відчуваємо на кожній виставі. Деякі маленькі глядачі ніколи не бачили лялькового театру. Виправляємо це», – розповів заступник директора Дніпропетровського молодіжного театру Михайло Морозов. 

Придбати білети можна у сільрадах, місцевих будинках культури або театрах.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Опера-діамант, трагічний анекдот, пластична драма: репертуар театрів Дніпра у квітні
Січеславна-2021: На Дніпропетровщині нагородили переможців найпрестижнішого театрального конкурсу Придніпров’я
Молодіжний театр запрошує глядачів на «виставу у фойє»
Областные театры Днепропетровщины возобновляют работу после карантина
Репертуар театра «Верим» в Днепре пополнится пьесами современных европейских драматургов