Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Нікополі зводять перший у місті басейн

У Нікополі зводять стильний спорткомплекс. Всередині – два басейни, для дорослих та дітей. А ще – спортивна зала, тренерські, роздягальні, душові. Будівництво – «з нуля». Все – за сучасними технологіями. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Для нікопольчан зводимо стильний та сучасний спорткомплекс. Перший у місті. Займатися плаванням зможуть і дорослі, і діти», – розповів Валентин Резніченко.

Спорткомплекс у Нікополі зводять поряд із парком. Колишній пустир перетворили на великий будівельний майданчик. Робітники монтують металевий каркас майбутньої споруди, кладуть цеглу. Улаштовують гідроізоляцію.

Одну частину будівлі відвели під дитячий та дорослий басейни. Їх розділятиме прозора стіна. Іншу – під адміністративно-побутовий комплекс. Зі спортивною залою, тренерськими, роздягальними, душовими.

По периметру басейнів установлять високі вітражні вікна – для максимального природнього освітлення. Ззовні вони будуть затемнені, аби відвідувачі почувалися комфортніше. Проєктом передбачили рами з алюмінію. Будівельники кажуть, він довговічніший за пластик, не псується від сонця.

«Це чудовий задум – звести в Нікополі басейн. Раніше в місті його ніколи не було. Сам планую зайнятися плаванням. Чекаю на відкриття. Думаю, воно не забариться, адже будівництво йде швидкими темпами», – поділився місцевий Євген Нагродський.

У спорткомплексі будуть зручності для людей з інвалідністю. На вході – пандус і тактильна плитка. В обох басейнах – підйомники. Написи на дверях продублюють шрифтом Брайля.

Будівлю опалюватиме власна електрокотельня. Нині під неї улаштовують фундамент.

«Це дуже довгоочікуваний проєкт для нікопольчан. Працюватимуть секції з плавання. Містяни зможуть проводити тут дозвілля», – сказав міський голова Нікополя Олександр Саюк.

Спорткомплекс у Нікополі – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Ще один басейн зводять у Слобожанському.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Перший у місті басейн: для нікопольчан зводять «з нуля» сучасний спорткомплекс
На Дніпропетровщині «з нуля» зводять два сучасні басейни
У Слобожанському зводять сучасний басейн: на якому етапі роботи