Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Будівництво нового стадіону у Нікопольському районі – на фініші

У селі Придніпровське Нікопольського району будують стадіон. Роботи вже на завершальному етапі. Незабаром на футбольному полі укладатимуть штучний газон. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Гарні та якісні спортивні майданчики мають бути по всій області. І у великих містах, і у маленьких селах. Сучасний стадіон будуємо для мешканців Нікопольського району. Він – у центрі села Придніпровське», – сказав Валентин Резніченко. 

Староста села Микола Ступак каже – місцеві неабияк чекають на відкриття.

«Зараз і тренування, і змагання проходять на необладнаному майданчику. Там немає трибун, це просто поросле травою поле. На ньому вже витоптані стежки, бо ходять люди. А поряд – випасають корів», – розповів сільський староста Микола Ступак.

Нині роботи – на завершальному етапі. Поле підготували під укладання газону. Як тільки дозволить погода – накриють штучним покриттям. Його привезли з Німеччини.

«Далі змонтуємо трибуни на 300 місць, освітлювальні опори. Та зробимо бігові доріжки. Насамкінець – встановимо футбольні ворота й натягнемо сітки. Це буде одне з найкращих футбольних полів у регіоні»,  розповів представник підрядної організації Микола Заєв.

Поряд із полем звели яскравий та сучасний адмінкорпус. Там будуть роздягальні з душовими для спортсменів, тренерська, медпункт та коментаторська.

«Будівля майже готова. Утеплили фасад, встановили енергозберігаючі вікна. Лишилось встановити сантехніку та зробити останні штрихи», – додав Микола Заєв.

Підрядники вже заасфальтували доріжки та зробили парковку для машин. На черзі – озеленення території.

«Щойно повернулися зі змагань за звання кращого спортивного села області. Там посіли друге місце. Новий стадіон спонукатиме досягати найвищих результатів. Хочемо представляти область на всеукраїнських чемпіонатах», – поділився вчитель фізкультури Олександр Клименко. 

Стадіон зводять за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.