Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Польова кухня та дискусійний клуб: як у Дніпрі буде проходити фестиваль «Велодень-2021»

У Дніпрі в останню неділю травня пройде традиційний фестиваль для велосипедистів. У цьогорічній програмі: спортивні змагання, майстер-класи та польова кухня. Про це в пресцентрі Відкритого розповів голова Дніпровської асоціації велосипедистів Андрій Майбродський.

«Велодень-2021» — масштабний спортивний фестиваль, який об’єднує велосипедистів усього міста вже не перший рік. Його головна мета – привернути увагу спільноти та влади до проблем велоінфраструктури Дніпра.

Цього року програму заходу було змінено. Зокрема, через карантин, для безпеки громадян, відкоригували маршрут. Тепер велосипедисти зустрінуться не на фестивальному причалі, а їхатимуть різними вулицями до тунельної балки. Там на них чекатимуть спортивні змагання, дискусійний клуб щодо вирішення проблем велоінфраструктури Дніпра та польова кухня.

«У планах, окрім змагань і дискусій, є ще певні майстер-класи. Сподіваємося провести наступні: перша допомога для велосипедистів, розповімо якою має бути необхідна базова аптечка. Також поговоримо про екстрим-ремонт: що робити, якщо щось зламалося, а ви поза містом, та як діяти, аби такого більше не повторилося», — ділиться Андрій Майбродський.

Приєднатися до заходу можуть усі бажаючі. Більш детальну інформацію можна знайти на сторінці Дніпровської асоціації велосипедистів у Фейсбуці.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кам`янському відбудеться «Велодень-2021»
Вже цієї неділі у Дніпрі пройде «Велодень – 2021»
Около 6 тысяч днепрян приняли участие в Велодне
В городе прошел масштабный фестиваль «Велодень. Днепр-2018»
В Днепре состоится фестиваль «Велодень-2018»