Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Працюють і вдень, і вночі: на Дніпропетровщині ремонтують трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине

На Дніпропетровщині оновлюють трасу М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. У розпалі – роботи на П’ятихатському напрямку. Дорожники знімають старий асфальт та роблять основу під нове покриття. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Один із наймасштабніших проєктів в області – ремонт траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Це дорога міжнародного значення. Техніка працює і вдень, і вночі. Усе – аби якнайшвидше привести автомагістраль до ладу», – сказав Валентин Резніченко. 

Робота кипить майже на всій протяжності траси. Зокрема, від межі з Кіровоградською областю до Криничанського поста поліції. Далі – до межі з містом Дніпро та від Павлограда в напрямку Донеччини.

«Ще одна важлива ділянка – від Дніпра до Павлограда. Незабаром там розпочнуться роботи. Нове покриття зробимо майже вчетверо товщим за старе – шар сягне 37 см»,  – розповів в.о начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

У напрямку П’ятихаток дорожники розчищають узбіччя, фрезерують старе покриття, укладають вирівнюючий шар. На ділянці поблизу Дніпра вже наносять розмітку та встановлюють знаки.

Олександр Коломійцев додав: після завершення робіт траса стане складовою нової дороги М-30 Стрий – Ізварине. Вона з’єднає схід і захід країни.

«Дорога була просто в жахливому стані. Уся в ямах. Тут неможливо було їздити. Нарешті ремонтують, деякі ділянки вже хороші», – сказав водій Олександр Подорожняк.

Ремонт автошляху М-04 – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Дніпропетровщиною проходить майже 300 км траси.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині завершують ремонт нікопольської траси
В області ремонтують понад 18 км траси Дніпро-Обухівка
Стелять фінішне покриття: дорожники оновлюють трасу Дніпро-Павлоград
Оновлюють мости, розв’язки, дорожнє покриття: на трасі між Дніпром і Павлоградом триває масштабний ремонт
На Дніпропетровщині ретроавтівки перевірили якість відремонтованої ділянки траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине