Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі знову діятиме цілодобовий пільговий проїзд

З 21 травня пільгові перевезення у громадському транспорті Дніпра здійснюються цілодобово без обмежень у кількості пасажирів пільгової категорії. Інформацію щодо припинення дії обмежень Суспільному Дніпро підтвердив представник департаменту транспорту Дніпровської міськради Іван Васючков.

Знижка у розмірі 100% у електротранспорті і метрополітені та 25% у автобусах за учнівським квитком від завтра знову діє цілодобово та у будь-який день тижня.

Термін дії підпункту протоколу №34 міської комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру щодо подовження обмежень до 20 травня сплив, тому ми проінформували, що цей термін скінчився і з 21 травня пільги діють без обмежень. Сьогодні була нарада з усіма автоперевізниками, їм було поставлено до відома і повідомлено, що у разі якщо хтось буде відмовляти чи говорити про обмеження з 10-ої до 15-ої, усі ці випадки будуть дуже суворо каратися. Аж до того, що до початку липня ця людина буде відсторонена від роботи”, — розповів Іван Васючков.

Щодо інших обмежень, то як і раніше:

— забороняється перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування авто- та електротранспорту (у тому числі метрополітену) без засобів індивідуального захисту (масок або респіраторів).

— забороняється перевезення пасажирів у кількості більше ніж кількість місць для сидіння, що передбачена реєстраційними документами на транспортний засіб.

Нагадаємо, обмеження щодо пільгового проїзду у громадському транспорті Дніпра діяли з 24 березня по 20 травня. Вони були введені у рамках карантинних заходів, аби зменшити кількість пасажирів у годину пік. Скористатися пільгою можна було лише з 10 до 15-ої години.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Безкоштовний проїзд для школярів Дніпра: як отримати учнівський квиток
У Дніпрі затвердили пільговий проїзд у міському транспорті для людей з третьою групою інвалідності
У Дніпрі розповіли, хто має право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті
Від 18 листопада у Дніпрі нові обмеження у перевезенні пільгових пасажирів
У Дніпрі протестували проти тимчасового скасування пільг на проїзд