Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


В Україні різко зросла кількість дитячих суїцидів

У 2020 році в Україні сталося 123 підліткових самогубства, за 4 місяці цього року кількість суїцидів або спроб становить уже 126 випадків.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на допис уповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової у Facebook.

Серед причин, через які діти йдуть на суїцид, – сварки з батьками, доведення дітей до самогубства через соцмережі, булінг – знущання та цькування з боку однокласників, або інших учасників освітнього процесу, нерозділене кохання, розлучення батьків тощо.

У зв’язку зі зростання кількості спроб суїцидів і самогубств серед дітей Денісова закликала центральні органи виконавчої влади – Мінсоцполітики, Міносвіти, МОЗ і Нацполіцію – об’єднати свої зусилля для попередження трагічних випадків та раннього виявлення сімей у складних життєвих обставинах.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.