Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


#НЕзалежний велотур у Дніпрі: фронтмен гурту СКАЙ приїхав у місто на двоколісному та заспівав на Фестивальному причалі

Фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук приїхав на Дніпропетровщину з велотуром «НЕзалежний». Музикант зіграв безкоштовний концерт на Фестивальному причалі у Дніпрі. Та вирушив до Кривого Рогу. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту облдержадміністрації.

«Раді вітати на Дніпропетровщині учасників веломарафону. Допомогли організувати безкоштовний концерт. Зустріч з прихильниками відбулась, не зважаючи на погоду», – зазначив заступник начальника управління Владислав Яцук.

Маршрут велотуру спланували заздалегідь, каже фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук. Стартували з міста Мілове Луганської області. Та вже здолали понад 900 км. Кінцева точка – Чоп на Закарпатті.

«Ми майже на екваторі велотуру «НЕзалежний». Щодня робимо по 100 км. Найприємніша частина – коли зустрічають місцеві велосипедисти. Із дніпровським клубом заїхали по дорозі до так званого «Стоунхенджу». Шкодую лише про одне – маршрут склали так, що порахована кожна хвилина. Вільного часу вкрай мало», – сказав Олег Собчук.

Відстань музикант долає разом з другом. Протягом велотуру заїжджають до військових та прикордонників. А ще – дають концерти та зустрічаються з прихильниками.

Ідея велотуру – популяризувати здоровий спосіб життя. На власному прикладі показати, що це доступно та легко, додав музикант.

«Кожні вихідні мандруємо Україною на велосипеді. Щоразу відвідуємо різні місця, – поділився дніпрянин Володимир Бережний. – Прийшов на зустріч, бо мені близька позиція Олега Собчука – пропаганда велоспорту та здорового способу життя».

«Вже чотири роки захоплююся велоспортом. Щовихідні збираємось групою та мандруємо. Відкрили дуже багато цікавих місць в області. Усім рекомендую пересісти на двоколесні ровери», – сказав велосипедист Ярослав Кармазін. 

У Дніпрі Олег Собчук зіграв свої найвідоміші хіти. Для шанувальників – автографи та фото на згадку.

«Слухаю творчість гурту СКАЙ із самого його створення – з 1997-го. Намагаюся не пропускати жодного концерту. Тексти пісень беруть за живе», – розповіла шанувальниця Світлана Головко.

Після концерту у Дніпрі музикант вирушив до Кривого Рогу. Далі на черзі – Кропивницький та Київ.

Загалом Олег Собчук планує подолати на велосипеді 2151 км.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Романтики Дніпропетровська відправляться у велотур по місту