Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Велике будівництво: у Дніпрі осучаснюють школу з дитсадком

Реконструкція дніпровської школи №104 – у розпалі. Підрядники вже підготували під фарбування другий поверх. Та розпочали демонтаж на першому. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Перетворюємо старі та занедбані школи на стильні і сучасні. Масштабні роботи – у різних куточках області. Оновлення – і у великих містах, і у маленьких селах. Діти мають навчатися у комфорті та затишку», – сказав Валентин Резніченко. 

Будівля школи №104 давно потребувала ремонту, каже директорка Світлана Ярошенко. Адже за більш ніж 60-річну історію встигла «зноситися».

«Школа буде комфортною та гарною. З яскравими кабінетами, новою обідньою та спортивною залами, – розповіла Світлана Ярошенко. – Для людей з інвалідністю центральний вхід обладнають пандусами». 

А ще, додала директорка – нарешті усередині з’являться два сучасні санвузли. Окремі для хлопців та дівчат. Їх обладнають «з нуля» на другому поверсі.

«На другому поверсі завершуємо гіпсокартонні роботи та шпаклювання. Далі будемо фарбувати класи, укладати кахлі. Столяри роблять підготовку до встановлення дверей», – розповіла редставниця субпідрядної організації Наталія Семелет.

Кабінети вже підготували під фарбування – вони будуть рожевого, синього, зеленого та жовтого кольорів.

Нині підрядники демонтують стару підлогу на першому поверсі. Відремонтують і дитячий садочок при школі. Для малюків там зроблять теплу підлогу.

«Давно чекали на ремонт. За довгі роки у школі жодного разу не було таких масштабних змін», –  поділилася вчителька фізкультури Лілія Караман. 

Згодом приведуть до ладу і територію навколо навчального закладу.

Школу №104 оновлюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кривому Розі оновлюють один з найстаріших ліцеїв міста
Другий поверх – на фініші: для учнів Лихівської громади осучаснюють опорний ліцей
Оновлюють за сучасними стандартами: у Божедарівці триває модернізація корпусу опорного ліцею
Нові класи, кабінети творчості, житло для вчителів: у Божедарівці осучаснюють школу
У Нікопольському районі реконструюють два дитсадки