Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


АТОвці Дніпропетровщини можуть отримати гранти на освіту

Ветерани АТО/ООС можуть отримати 400 євро на навчання. Кошти – на оплату курсів професійної підготовки чи підвищення кваліфікації. Приєднатися до проєкту можна до 31 серпня. Про це повідомили у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«Запрошуємо ветеранів та ветеранок долучитися до проєкту. Він для тих, хто хоче змінити роботу або підвищити кваліфікацію»,  сказав в.о начальника управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Олександр Чумак. 

Найперше організатори прагнуть підтримати тих, хто не має постійного місця роботи або отримує низьку зарплату. Самостійно виховує дітей, утримує багатодітну родину чи має інвалідність.

Аби взяти участь у відборі, слід надіслати анкету. Учасників запросять на дводенний тренінг. Там розкажуть, як ефективно шукати роботу, будувати кар’єру, розвивати лідерські якості.

Наступний етап – заповнення грантової заявки. Потрібно буде визначитися із навчальним курсом та обґрунтувати свій вибір. Переможці отримають гранти на оплату курсів з перекваліфікації, підвищення кваліфікації або професійної підготовки.

Питання можна надсилати на адресу OMVeteranProject@iom.int.

Проект «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України» впроваджує Агенство ООН з питань міграції за фінансування ЄС.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Вже понад 300 підприємців з Дніпропетровщини виграли гранти на розвиток бізнесу за програмою «єРобота»
На Дніпропетровщині ветерани та люди з інвалідністю внаслідок війни зможуть безкоштовно опанувати IT- професію
Образ ветеранів в українському суспільстві: результати опитування
Ветеран АТО з Дніпра, який виступав у Києві проти свавілля Держгеокадастру, припинив голодування
У Новомосковську з’явився перший відкритий простір для ветеранів АТО/ООС