Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині американські лікарі допомагатимуть оперувати дітей з важкими травмами

На Дніпропетровщині американські лікарі допомагатимуть оперувати дітей. Безкоштовно лікуватимуть пацієнтів з вродженими аномаліями рук, після опікової хвороби та важких травм. Операції проходитимуть в Обласній дитячій клінічній лікарні, повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Орлов.

«Це дуже важливий проєкт. Він показує, що любов до дітей долає будь-які кордони та відстані. Для нас велика честь приймати висококваліфікованих фахівців на Дніпропетровщині, у провідній дитячій лікарні», зазначив Володимир Орлов.

З 12 до 19 вересня у Дніпрі працюватиме Виїзна міжнародна клініка «Лікарі об’єднуються для допомоги дітям». Зокрема, професор Гарвардської медичної школи, лікар одного з найбільших медзакладів США – Масачусетської лікарні у Бостоні Генадій Фузайлов.

«Вдячний керівництву області та міста, що підтримали цю ініціативу. У нашій команді – фахівці з різних штатів. Бажання кожного – допомогти дітям з України. Хочемо, щоб якнайбільше людей дізналося про цей проєкт та звернулися до нас», – сказав медичний директор міжнародної клініки Генадій Фузайлов.

За 5 днів роботи американські хірурги допоможуть прооперувати 35 дітей від кількох місяців до 18 років. Робитимуть операції пацієнтам з контрактурами та рубцями після опікової хвороби, вродженими аномаліями верхніх кінцівок . Усе – безкоштовно.

«Цей проєкт дуже потрібен дітям. Маленькі пацієнти з усієї країни зможуть скористатися унікальним шансом. Отримати медичну допомогу від найкращих лікарів США», сказав міський голова Борис Філатов.

Для роботи колег зі США в обласній дитячій лікарні виділили окремий поверх. Там підготували блок інтенсивної терапії – операційні, перев’язувальні, палати реабілітації. А ще – необхідне обладнання.

«За рік у медзакладі проходять лікування майже 300 дітей зі складними опіками. Для нашої лікарні велика честь обмінятися досвідом з колегами зі США», сказав генеральний директор Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олексій Власов.

Записатися на участь у програмі можна упродовж місяця. Щоб отримати додаткову інформацію та подати заявки, слід звернутися до департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА чи обласної дитячої лікарні.

Або за телефоном: 067 314 52 21, координатор проєкту Мирослава Децик.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині американські лікарі допомагають оперувати дітей з опіками