Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі після реконструкції відкрили Центр спостереження поліції охорони

В управлінні поліції охорони Дніпропетровської області відкрили модернізований Центр спостереження. Повністю автоматизований та оснащений найсучаснішим обладнанням. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Сергій Карпенко.

«Приємно, що такий масштабний проєкт реалізовано на Дніпропетровщині. Модернізований Центр спостереження  цілодобово стоятиме на варті правопорядку», – зазначив заступник голови ДніпроОДА Сергій Карпенко.

В операційній залі 7 робочих місць. В разі потреби їх кількість можуть збільшити до 32. За моніторами оператори та старша зміни. Вони контролюють ситуацію та приймають виклики.

Нині під охороною близько 20 тис об’єктів. Не враховуючи тих, що знаходяться в інших регіонах.

Сигнал тривоги надходить на операторський пульт і автоматично до найближчого наряду охорони. Група реагування готова бути на місці виклику за 2-3 хвилини.

«Це перший пульт в Україні, який зроблений на перспективу. Його максимальні можливості – охороняти більш ніж 300 тис об’єктів по всій Україні. Від Чопу до Харкова. Від Волині до Одеси», – сказав начальник управління поліції охорони у Дніпропетровській області Костянтин Пучков.

Двері у приміщенні – броньовані. Ролети на вікнах витримують навіть постріли. Встановлена сучасна автоматична система пожежогасіння. В разі загоряння подається газ вуглець. Він локалізує полум’я.

Є стратегічний дводенний запас води та палива для електрогенератора. А ще одразу п’ять різних оптоволоконних мереж інтернету.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: