Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Велике будівництво: під Дніпром зводять об’їзну дорогу

На Дніпропетровщині втілюють великий дорожній проєкт. Зводять 7 км нової магістралі в обхід обласного центру. Вона з’єднає трасу Н-08 із Південним мостом та розвантажить місто від транзитного транспорту.

«На Дніпропетровщині втілюють масштабні дорожні проєкти. Будують сучасну трасу на Київ та об’їзну обласного центру. Нові автошляхи розвантажать дороги у населених пунктах», – зазначив Валентин Резніченко.

Об’їзна дорога Дніпра – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Роботи – в режимі 24/7. На 12 ділянках працюють 200 людей та 100 одиниць техніки, каже в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

На дворівневій розв’язці мостовики влаштували підпірні стінки, зробили гідроізоляцію, змонтували прогонові балки. Нині зверху в’яжуть арматуру під майбутню монолітно-бетонову плиту.

«На шляхопроводі змонтували 14 великих прогонів – довжиною 33 м кожен. Цю технологію давно не використовували, бо не було таких масштабних проєктів. Тепер завдяки «Великому будівництву» відновлюємо її у регіоні», – сказав Олександр Коломійцев.  

Вже готові з’їзди з одного боку майбутнього шляхопроводу – залишилося влаштувати верхній шар асфальту. Ними рухаються автівки – в об’їзд будмайданчика.

«Живу в Кам’янці, працюю в аеропорту. Об’їзною зручно буде діставатися на роботу. І для міста нова дорога стане у поміч. Вантажівки не рухатимуться вулицями і не розбиватимуть їх», – поділився водій Генадій Сарана.

Тривають роботи і поблизу вулиці Мільмана – до Південного моста. Там відсипають земляне полотно. На окремих ділянках улаштовують дорожній одяг. Проводять комунікації.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Дніпрі завершують будівництво першої об’їзної дороги міста
На об’їзній Дніпра вже виконали понад 70% робіт