Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


До 30-річчя незалежності України: у ДніпроОДА активісти говорили про розвиток громадянського суспільства

Громадська рада при Дніпропетровській ОДА зібралась на святкове засідання. Зустріч – до 30-ї річниці незалежності України. Говорили про становлення державності та розвиток громадянського суспільства. Про це повідомили в облдержадміністрації. 

«Сьогоднішнє засідання урочисте – присвячене 30-річчю незалежності України. До самостійності наша країна пройшла довгий та непростий шлях. Кілька разів втрачала незалежність. Зараз тільки ми вирішуємо, як буде розвиватися Україна надалі», – зазначив голова громадської ради при Дніпропетровській ОДА Віктор Кучинський.

За круглим столом зібралися представники облдержадміністрації та громадських організацій області. Зустріч розпочали виконанням Гімну України.

Говорили про те, як відбувалось становлення громадянського суспільства в Україні.

«30 років для утвердження державності це одна мить. Але за ці роки ми пройшли непростий шлях. Процес формування громадянського суспільства розпочався у 1991-му. Втім основа була підготовлена раніше. Адже серед українців було чимало людей, для яких свобода та незалежність залишалися священними поняттями»,  сказала членкиня громадської ради Жанна Крижановська.

Обговорили і діяльність громадськості у селах та селищах. А також вплив громадянського суспільства на освіту.

Наприкінці учасників відзначили грамотами і подяками.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Українці назвали головну подію 2021 року в Україні та світі
Знакові люди, події та місця «застигли» на світлинах: у Кривому Розі встановили фотостенди, присвячені незалежності України
У Дніпрі на День Незалежності створили патріотичну арт-ракету “Долоні незалежного покоління”
За три десятиліття Дніпропетровщина збільшила експорт товарів майже втричі
Лікар з Дніпра — у проєкті МОЗ «30 лікарів Незалежної України»