Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі з 1 вересня з’явиться додатковий транспорт на міських маршрутах

З початком навчального року очікується сезонне зростання пасажиропотоку. Автотранспортні підприємства Дніпра заздалегідь готувались до цього та вже 1 вересня збільшують кількість рухомого складу на маршрутах. Майже на всіх напрямках вона зросте на 10-20 %, в залежності від потреби.

Співробітники департаменту транспорту 1 вересня з самого ранку моніторитимуть потік пасажирів на ключових вузлах та зупинках, аби визначити попит на маршрути. За результатами вноситимуться оперативні зміни в кількість рухомого складу.

Окрім цього, усі водії повторно ознайомлені з рішенням Дніпровської міської ради, яке встановлює безоплатний проїзд школярів в електротранспорті та метрополітені, а в автобусах надає право на 25% знижку за умови наявності учнівського квитка. Це рішення діє впродовж усього року, незалежно від часу доби, дня тижня та канікул.

Водночас з 1 вересня відновлюється повноцінна робота тролейбусних маршрутів № 10 і № 12 до бульвару Слави.

Стежте за актуальною інформацією на ФБ-сторінці, офіційному телеграм-каналі (@DepTransDMR) та сторінці в Instagram ( instagram.com/dniprotransdep ) департаменту транспорту та транспортної інфраструктури.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: