Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Безкоштовна консультація юриста в Дніпрі: куди можна звернутися

У Дніпропетровському обласному центрі соціальнопсихологічної допомоги юристи надають безкоштовні консультації. Про це повідомляє Відкритий.

Тепер окрім безкоштовних консультацій і практик з психологами відвідувачі Дніпропетровського обласного центру соціальнопсихологічної допомоги можуть поспілкуватися і з кваліфікованими юристами.

«Я дізналася про те, що після розлучення маю право звернутися до органів опіки за своїм місцем проживання й убезпечити себе та дитину. Я можу визначити її місце проживання не за судом, як я думала раніше, а через органи опіки», розповіла відвідувачка центру Вікторія.

До юристів центру звертаються з питань правильного заповнення документації, написання заяви в суд, заміни банківських карт й інших юридичних моментів.

«Ми безкоштовна юридична консультація. Ми безкоштовні юристи. Ми даємо можливість людині вже на чомусь економити в цьому житті. Плюс, ми завжди направимо та допоможемо звернутися до міської влади й в інші органи, щоб не витрачати додатковий час. Ми кваліфіковано готуємо документи для будь-якого звернення», резюмував директор комунального закладу «Правова допомога» Валентин Пашковський.

Даний центр працює вже понад 15 років і за цей час його послугами скористалися понад 30 тисяч жителів Дніпропетровщини, яким була потрібна допомога.

Юристи примають в офісі обласного центру соціально-психологічної допомоги щочетверга, з 10.00 до 12.00.

Адреса: пр. Поля, 83/2, офіс 315.

Тел.: (056) 376-53-83, 096-277-62-00

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Безкоштовна юридична допомога переміщеним та постраждалим від конфлікту людям у Дніпропетровській області
Мешканці Дніпропетровщини та переселенці можуть отримати безкоштовну юридичну допомогу у чат-боті