Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині створили найбільше ЦНАПів в Україні

На Дніпропетровщині створили найбільше в Україні Центрів надання адмінпослуг. Нині Єдина мережа ЦНАПів області нараховує 81 осередок з філіями. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іван Начовний.

«Дніпропетровщина – лідер країни у сфері надання адмінпослуг. В регіоні вже 81 ЦНАП із філіями. Ще 7 готуємо до відкриття. Прагнемо, аби мешканці навіть найвіддаленіших сіл могли отримати будь-які адмінпослуги поряд із домом. Швидко та без зайвого клопоту», – зазначив Іван Начовний.

Для мешканців Дніпропетровщини, які за станом здоров’я не можуть дістатися Центрів надання адмінпослуг, у регіоні є мобільні кейси. Загалом – 25 переносних «офісів» для обслуговування людей з інвалідністю, літніх людей та жителів віддалених населених пунктів, додав Іван Начовний. У спеціальних валізах – необхідне обладнання, аби фахівці могли на дому надати найважливіші послуги.

Оформити закордонні паспорти та ID-картки можна у 22 ЦНАПах. Цей показник – найбільший в країні. Незабаром отримати біометричні паспорти можна буде ще у 5 Центрах.

«Цьогоріч відсвяткували 9-ту річницю створення ЦНАпів в Україні. Нашій області є чим пишатися. Понад півтисячі адміністраторів працюють над спільною метою – створити сервісну державу у різних куточках області», – сказала заступниця директора департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та електронного урядування облдержадміністрації Олена Лічманенко.

Дніпропетровщина в лідерах і за кількістю осередків, у яких можна отримати посвідчення водія та зареєструвати транспортний засіб. Такі послуги вже доступні у 4 ЦНАПах області. Найближчим часом послуга запрацює ще у 5-ти.

Загалом у ЦНАПах Дніпропетровщини надали вже 6,8 млн послуг.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: З початку 2023 року міграційна служба Дніпропетровської області оформила майже 139 тис біометричних документів
Отримати одночасно внутрішній та закордонний паспорти: у Міграційній службі області запустили нову послугу
У Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Павлограді, Синельниковому відновили роботу підрозділи міграційної служби
Як мешканці Дніпропетровщини можуть оформити закордонні паспорти та ID-картки
В Україні зросла вартість оформлення біометричних документів