Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Сувенірний ярмарок та безкоштовні пішохідні екскурсії містом: як у Дніпрі проходить тиждень туризму

У Дніпрі стартував тиждень туризму. Подію до Всесвітнього дня туризму проводять у місті вперше. У його рамках організовано низку заходів, зокрема, сувенірний ярмарок на площі Героїв Майдану та безкоштовні пішохідні екскурсії.

«Такими екскурсіями хочемо показати мешканцям та гостям різноплановість і багатокультурність нашого міста. Тематики різні: Дніпро – торговельний, Дніпро – бізнесовий, Дніпро – романтичний, Дніпро – зелений, Дніпро – історичний. А на сувенірному ярмарку можна ознайомитися або придбати продукцію, вироби, які виготовлюються, зокрема, і в нашому місті. Загалом такою масштабною подією як тиждень туризму популяризуємо цей напрям у Дніпрі і наголошуємо, що у місті є що показати і на що подивитися», — підкреслила заступниця директора комунального підприємства «Агентство розвитку Дніпра» Дніпровської міської ради Олена Мозгіна.

На сувенірному ярмарку представлені також промисел народних майстрів, організовано зону фудкорту, майстер-класи, розважальну програму. Ярмарок працюватиме до 1 жовтня.

У рамках тижня туризму у місті професійні гіди до 3 жовтня чотири рази на день проводять безкоштовні пішохідні екскурсії. Аби на них потрапити, необхідно попередньо зареєструватися. Це можна зробити і через соціальні мережі —фейсбук https://www.facebook.com/DniproVisit та інстаграм https://instagram.com/dniprovisit?utm_medium=copy_link.

«Підібрали найбільш цікаві маршрути. Їх проводять близько десяти професійних екскурсоводів, випускники першої міської школи гідів, які люблять Дніпро, багато про нього знають і залюбки про місто розказують. Досить часто подібними заходами відкриваємо Дніпро не лише для туристів з інших міст, іноземців, а й для самих мешканців. Тож запрошуємо усіх охочих долучатися, буде цікаво», — розповів гід Ярослав Ярошенко. Він провів першу екскурсію у рамках тижня туризму «Дніпровський Старий Ринок, або Озерка тут ні до чого» для слухачів соціального проєкту «Університет третього віку».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Виставки, концерти та екскурсії. Куди піти на вихідних у Дніпрі
У ботсаду в Дніпрі на вихідних можна побачити лавандове поле
«Історія у мініскульптурах» — у Дніпрі провели безкоштовну екскурсію для переселенців та мешканців міста
У Дніпрі провели безкоштовну екскурсію для переселенців
У Дніпрі провели безкоштовну автобусну екскурсію, присвячену Голокосту