Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


25 копійок рятують життя: молодіжна рада Дніпра ініціювала благодійну акцію, щоб допомогти покинутим немовлятам

Молодіжна рада Дніпра ініціювала збирання монет номіналом 25 копійок (вони вийшли з обігу в жовтні минулого року). Зібрані монети планують обміняти в банку та закупити необхідні речі для немовлят, від яких відмовились батьки.

«Не варто думати, що це маленький внесок, навіть одна або дві монети – це вже велика допомога. Долучитися до акції можуть усі охочі, приносити монети можна до нашого офісу, він розташований на вулиці Набережній Перемоги, 5», – розказала керівниця проєкту «Благодійність молодіжної ради Дніпра» Ольга Баранець. Закуплені речі, ліки та обладнання молодіжна рада передасть багатопрофільній клінічній лікарні матері та дитини імені Руднєва. З початку року в закладі від 16 немовлят відмовились батьки.

«Зазвичай від дітей відмовляються ще до їхнього народження, наприклад, ті, що ведуть нездоровий спосіб життя. Як наслідок – ці діти теж народжуються нездоровими. Лікарям доводиться дбати про них, любити та виконувати свої прямі обов’язки – лікувати. Дуже добре, що молодь допомагає покинутим дітям та виховує в собі добрі якості», – зазначила начальниця служби педіатрії та неонатології міської багатопрофільної клінічної лікарні матері та дитини імені Руднєва ДМР Вікторія Остромецька.

Подібні благодійні акції виховують у молоді відповідальність, переконана психологиня Ірина Стоволосова. «У здоровому суспільстві взагалі не повинно бути покинутих дітей. Саме тому потрібно проводити подібні акції саме з молоддю – це наше майбутнє, важливо, щоб у них ніколи не виникло думки покинути власну дитину».

Збирання монет номіналом 25 копійок триватиме до 1 грудня. За довідками можна звертатись за телефоном: (050) 758-79-37.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: 2000 кактусів та орхідей: у Дніпрі відкрилася благодійна квіткова барахолка
Смілива гривня: мешканці Дніпропетровщини можуть приєднатися до благодійної акції
#ART_наступ: юні художники Дніпра готуються до чергової благодійної акції на підтримку країни
У Кривому Розі 50 волонтерів в’яжуть рекордний «Плед тисячі сердець»
25 копійок рятують життя: молодіжна рада Дніпра передала закуплені матеріали для лікарні ім. Руднєва