Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Мешканцям Дніпропетровщини порадили, як навчитися «відфільтровувати» фейки

Як навчитися відрізняти фейки від фактів? Критично сприймати інформацію та розпізнавати пропаганду? Зорієнтуватися в сучасному медіапросторі допомагає онлайн-платформа «Фільтр». Про це розповіли в Дніпропетровській ОДА.

«Медіаграмотність вкрай необхідна у ХХІ столітті. Ця навичка корисна і для орієнтування у ЗМІ, і у щоденному спілкуванні. Мінкультури запустило національний проєкт «Фільтр». Наповнило онлайн-платформу цікавими матеріалами, що можуть стати у нагоді і дітям, і дорослим», – зазначили в Дніпропетровській ОДА.

На платформі «Фільтр» – навчальні матеріали і відеокурси, ігри і квести. Для вчителів та школярів, викладачів та студентів, журналістів, батьків та малечі.

З 24 до 31 жовтня проходить Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності. До нього проєкт «Фільтр» підготував багато онлайн та офлайн цікавинок. Серед іншого – вебінар, воркшоп, всеукраїнські батьківські збори. Більше – тут.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: