Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині голову селищної ради підозрюють у вимаганні понад 43 тис. грн

Голові однієї з селищних рад у Дніпропетровській області повідомлено про підозру у вимаганні чужого майна (ч.2 ст.189 КК України). Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

За версією слідства, посадовець, використовуючи своє службове становище, вимагав від місцевого мешканця придбати будівельні матеріали на суму понад 43 тис. грн, у разі незгоди погрожуючи останньому знищенням вирощеного врожаю. Після часткового його знищення потерпілий змушений був погодитися.

22 жовтня 2021 року після одержання на рахунок вказаних грошей голову селищної ради було викрито правоохоронними органами.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів США: на Дніпропетровщині провели обшуки в обласного воєнкома (ВІДЕО)
Стан корупції в Україні 2023: сприйняття, досвід, ставлення​
У Дніпрі пройде суд над двома працівниками департаменту міської ради, що привласнили державні кошти
Чого українці бояться у майбутній відбудові? — результати соцопитування
Корупція та доброчесність очима українських підлітків