Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині поліція виявила понад 1400 порушень норм епідбезпеки: за що штрафують

Поліцейські Дніпропетровщини виявили більш ніж 1400 порушень норм червоного рівня епіднебезпеки. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на заступника начальника відділу дільничних офіцерів поліції в області Івана Семенюка.

За його словами, правоохоронці провели майже 4 тисячі рейдів до закладів торгівлі та громадського харчування. До мобільних груп, що виїжджають на перевірку, крім поліцейських входять також представники Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки та головного державного санітарного лікаря.

Близько тисячі штрафів виписали за перебування у закладах без масок. Ще 396 — за відсутність сертифікату про вакцинацію або негативного тесту на коронавірус, сказав посадовець.

Крім того, правоохоронці виявили 41 порушення з боку перевізників. Це в основному перевезення пасажирів у кількості, більшій ніж передбачено технічними характеристиками транспортного засобу.

«Для фізичних осіб відповідальність за частиною 1 статті 144 (примітка 3) передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, для посадових осіб – від 17 до 170 тисяч гривень, а за частиною 2 (порушення маскового режиму) відповідальність від 170 до 250 гривень. Якщо особа не має при собі сертифіката, адмінпротокол складається відносно суб’єкта господарювання. Відповідальність за дотримання протиепідемічних заходів покладається на власника або адміністратора закладу», – сказав представник поліції.

За його даними, у Дніпрі правоохоронці перевірили 841 об’єкт та виявили 158 правопорушень. За словами Івана Семенюка, щодня в області мобільні бригади здійснюють близько 80 виїздів, у вихідні – більше сотні.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Попри зменшення захворюваності на COVID-19 дніпровські лікарі рекомендують вакцинуватися
На Дніпропетровщині рівень захворюваності на COVID-19 знизився на 75%
Щодня на Дніпропетровщині вакцинують від коронавірусу майже 2 тис людей
2343 нові випадки, 1474 людини одужало: COVID-статистика Дніпропетровщини за добу
Майже 9 млн людей скористалися програмою єПідтримка: на що витрачають найбільше