Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Потрапити до Дніпровської міськради можна буде лише з COVID-сертифікатом або негативним тестом

З 15 жовтня співробітники Дніпровської міської ради зможуть потрапити на роботу тільки за наявності сертифіката про вакцинацію або негативного ПЛРтексту.

Про це на пресконференції в пресцентрі «НМ» розповів Роман Нечепурук заступник директора КП «Міське управління справами Дніпровського міської ради».

«На сьогоднішній день серед співробітників виконавчих органів Дніпровської міськради 86% вакцинованих. Серед них близько 90% отримали вже дві дози вакцини. Серед комунальних підприємств та установ міськради цифри трохи інші — там близько 67% вакцинованих першою та другою дозами. При цьому за два місяці кількість вакцинованих виросла вдвічі. Так, є ще у нас співробітники, які, не зважаючи на загрозу захворіти ковідом, не хочуть вакцинуватися. Хтось з релігійних міркувань, хтось начитався страшилок в Інтернеті«, — розповів Роман Нечепурук.

Він повідомив, що згідно з розпорядженням міського голови Дніпра Бориса Філатова, до 15 жовтня 2021 року всі співробітники виконавчих органів Дніпровської міської ради, комунальних підприємств та установ зобов’язані зробити хоча б одне щеплення й надати відповідний документ своєму керівнику. В іншому випадку з 15 жовтня на роботу вони зможуть потрапити тільки якщо нададуть свіжий ПЛРтест або документ, який містить протипоказання для вакцинації.

«Зпочатку наступного тижня вхід до Дніпровської міськради буде контролюватися нашими співробітниками. Він буде дозволений тільки тим, хто має сертифікат про вакцинацію в паперовому або електронному вигляді, або зроблений максимум за 72 години до цього негативний ПЛРтест. Це ж правило стосується і відвідувачів міської ради наприклад, журналістів«, — зазначив Роман Нечепурук.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Спливає термін дії СOVID-сертифікатів у Дії. Що змінилося
Ковідна тисяча: ПриватБанк відкрив оформлення карток єПідтримка для підлітків
У Дії з’явився COVID-сертифікат для щеплених бустерною дозою
Відсьогодні українці можуть придбати ліки за кошти програми єПідтримка
Уряд скоротив термін дії «зелених» COVID-сертифікатів про вакцинацію