Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі запустять безкоштовні ІТ-курси для АТОвців

В листопаді у Дніпрі стартують безкоштовні ІТ-курси для учасників бойових дій. Вони навчатимуться тестуванню програмного забезпечення. Як приєднатися, розповіли у Дніпропетровській ОДА.

«Галузь IT стрімко розвивається. Компанії пропонують фахівцям хороші умови праці та гідну зарплатню. Здобути сучасну професію учасники бойових дій можуть на курсах з тестування програмного забезпечення. Це безкоштовно. Наприкінці учасники отримають сертифікати», –  розповів в.о. начальника управління з питань АТО ДніпроОДА Олександр Чумак. 

На курсах учасники навчаться проводити ручне та автоматизоване тестування, обирати правильні інструменти для цього.  Опанують основи системного адміністрування. Отримають  теоретичні та практичні знання про управління базами даних. Навчаться використовувати базові конструкції мов програмування.

Групу сформують за результатами тестування. Реєстрація – за посиланням. Дедлайн – 29 жовтня 2021. Деталі за телефонами (056) 770 90 27 та 0686798961.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині ветерани та люди з інвалідністю внаслідок війни зможуть безкоштовно опанувати IT- професію
ВОНА хаб. Дніпро оголошує набір на ІТ курси для жінок: деталі
Навчають створювати веб-сайти: на Дніпропетровщині для переселенців проводять безкоштовні IT-курси
Поточний стан ІТ-освіти в Україні. Експрес-аналіз від Мінцифри
Гранит науки: на Днепропетровщине новая группа демобилизованных начала обучение на IT-курсах