Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У громадах Дніпропетровщини стартували діалогові проєкти по трансформації конфліктів

«Програма «Громадянська служба миру» працює для запобігання насильства й налагодження конструктивних та мирних процесів у країнах світу, в яких існують конфліктні та кризові ситуації. У 23-х країнах ми маємо понад 160 партнерських організацій. Тепер у Дніпропетровській області стартували 4 діалогові проєкти по трансформації конфліктів у громадах, до яких долучились 4 нові партнерські організації», — з цих слів координатора програми «Громадянська служба миру» GIZ в Україні Свена Штаброта розпочалась пресконференція.

Детальніше розповіли про кожну ініціативу:

Програмна директорка Громадської організації «Правозахисна Група «СІЧ» Наталія Кожина представила проєкт «Побудова довіри та зменшення ризику початку або відновлення конфлікту на рівні ОТГ Дніпропетровської області».

Регіональна координаторка у м. Дніпро Благодійного фонду «Право на захист» Мирослава Сущенко розповіла про проєкт «Діалоги між ініціативними групами ВПО та представниками місцевої влади у Дніпропетровській області».

Виконавчий директор Громадської організації «Інститут Громадської Експертизи» Олексій Літвінов презентував проєкт «Діалогові заходи щодо зменшення напруженості та подолання місцевих конфліктів у Васильківській селищній громаді».

Голова Громадської організації “МАРТІН-клуб” Вікторія Федотова про започаткування проєкту «Спільнодія: налагодження партнерства суб’єктів запобігання та протидії домашньому насильству в м. Дніпрі».

Проєкт реалізується за підтримки Федерального уряду Німеччини в межах програми «Громадянська служба миру».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Розвиватимуть свої громади: молодь на Дніпропетровщині розробляє 10 соціально важливих проєктів
Міжнародні організації планують втілити пілотний проєкт з відновлення у двох громадах Дніпропетровщини
Чотири громади Дніпропетровщини беруть участь у навчальному курсі «Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом» від U-LEAD
Втримати і дати впевненість у майбутньому: чому громадам потрібна стратегія розвитку молоді
Через війну третина громад Дніпропетровщини втратили свою спроможність