Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


«Децентралізація в Україні» — нова брошура про складну реформу простою мовою

Децентралізація – одна із найуспішніших реформ в Україні. Реформа багатогранна, адже на її основі здійснюються суттєві зміни у більшості сфер життєдіяльності, а від того – вона і складна у реалізації і розумінні.

Децентралізація стартувала в 2014 році. Щоб нагадати, як починалася ця основоположна реформа в Україні і коротко, простою мовою окреслити кожен крок її результативності, Мінрегіон та редакція порталу «Децентралізація» підготували коротку брошуру «Децентралізація в Україні».

«Брошура стане в пригоді кожному, хто цікавиться розвитком України, її поступом на шляху до створення гідних умов для життя і самореалізації кожної людини, незалежно від того, живе вона в місті чи у селі», — сказав заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

ЗАВАНТАЖИТИ українською (36 МБ)

ЗАВАНТАЖИТИ англійською (36 МБ)

Мінрегіон висловлює вдячність Швейцарсько-українському проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO за співпрацю у створенні брошури.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Як повоєнна відбудова визначатиме розвиток регіонів
Громади Дніпропетровської області запрошують до проєкту «Поліцейський офіцер громади»
Місцеве самоврядування та реформа децентралізації в умовах війни: підсумки серпня-вересня
Місцеве самоврядування та реформа децентралізації в умовах війни: підсумки липня
Аргументи для розвитку велоруху в громадах під час війни: велосипед об’єднує і рятує життя