Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Молодь Дніпропетровщини запрошують представити свої міста на конкурсі «Молодіжна столиця України»

В Україні оберуть найкраще для проживання і розвитку місто. У цьому допоможе національний конкурс «Молодіжна столиця України». Про це сповістили у Дніпропетровський облдержадміністрації.

«На Дніпропетровщині мешкає завзята і талановита молодь. Долучившись до конкурсу, активісти мають всі шанси здобути перемогу», – сказав заступник директора департаменту молоді і спорту облдержадміністрації Владислав Яцук.

Приєднатися до конкурсу можуть учасники з усіх населених пунктів. Кількість мешканців та розмір – неважливі.

Оцінюватимуть участь молоді у політичному, соціо-економічному та культурному житті, співпрацю з органами місцевої влади. Звернуть увагу, зокрема, на волонтерські проєкти, популяризацію здорового способу життя, втілення творчих та освітніх задумів.

У фінал вийдуть 10 населених пунктів. Серед них оберуть переможця. Більше про конкурс та як подати заявку – за посиланням.

Дедлайн – 25 листопада 2021 року.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Молодь Дніпропетровщини запрошують долучитися до всеукраїнського патріотичного конкурсу творчих робіт
Якщо мрієш про кар’єру в медіа: школярі Дніпропетровщини можуть взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Репортер»
На Дніпропетровщині стартував відбір учасників для проєкту зі створення та підтримки молодіжних центрів
Стань новим молодіжним делегатом України до ООН: триває прийом заявок
Ветерани та родини полеглих захисників можуть отримати кошти на розвиток бізнесу