Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Зменшення госпіталізацій та повна забезпеченість вакцинами: COVID-ситуація в Дніпропетровській області

За останні два тижні рівень захворюваності на коронавірус в області знизилася на 11,6%. Зменшився і показник завантаженості ліжок у госпітальних базах – до 44%. Проте за карантинними індикаторами регіон продовжує перебувати у «червоній» зоні. Про це повідомив на брифінгу перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

«Тільки за останню добу COVID-19 подолало у 4,5 разів більше мешканців області, ніж занедужало. Нині на коронавірус хворіють майже 35 тис людей. Проте не остання хвиля пандемії, тож маємо бути напоготові. Аби убезпечити себе і близьких, слід пройти повний курс вакцинації», – зазначив Володимир Орлов.

В області у наявності – всі види препаратів для COVID-щеплень, офіційно зареєстрованих в Україні. Загалом – 516 тис доз, додав перший заступник.

«Нині у стаціонарах області перебувають 3,5 тис хворих на коронавірус. Із них 3,1 тис підключені до кисню. На апаратах ШВЛ – 22 пацієнти. До речі, переважна більшість госпіталізованих не мають жодного щеплення. Це ще один аргумент на користь імунізації», – наголосив Володимир Орлов.

Загалом на Дніпропетровщині вже зробили понад 2 млн 177 тис щеплень від COVID-19. Двома дозами вакцинувалися більш ніж 974 тис людей.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Попри зменшення захворюваності на COVID-19 дніпровські лікарі рекомендують вакцинуватися
На Дніпропетровщині рівень захворюваності на COVID-19 знизився на 75%
Щодня на Дніпропетровщині вакцинують від коронавірусу майже 2 тис людей
2343 нові випадки, 1474 людини одужало: COVID-статистика Дніпропетровщини за добу
Майже 9 млн людей скористалися програмою єПідтримка: на що витрачають найбільше