Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Чат-бот СВОЇ: у Дніпрі впровадять ще один спосіб комунікації громадян із місцевою владою

У мерії 22 грудня підписали меморандум з організацією Фонд Східна Європа щодо впровадження єдиної платформи місцевої електронної демократії E-DEM та чат-боту «СВОЇ».

«Місто постійно розвивається й підписання меморандуму – це ще один великий крок до збільшення можливостей для дніпрян, щоб вони могли ще більше комунікувати з місцевою владою», – зазначив заступник міського голови Костянтин Цепенніков.

Чат-бот «СВОЇ» матиме систему оцінки роботи муніципальних закладів, містяни ще простіше зможуть подавати звернення до місцевої влади. Там будуть доступні інструменти електронної демократії платформи E-DEM: місцеві петиції, опитування містян та консультації з громадськістю.

«Такий чат-бот стане дуже корисним помічником для містян. До того ж, Дніпро є одним з лідерів у цифровізації серед великих міст України. Ми підтримуємо та вітаємо прагнення міської влади до впровадження цифрових інструментів та удосконалення комунікації з жителями міста», – розповів координатор з цифровізації регіонів швейцарсько-української програми EGAP Сергій Гунько.

«За допомогою Фонду Східна Європа ми вже впровадили систему електронних петицій, вона себе чудово проявила, адже користується попитом серед дніпрян. Ми хочемо, щоб містянам було ще зручніше користуватися різноманітними сервісами. У нас також скоро впровадиться система оцінки якості, для прикладу вона працюватиме у ЦНАПі: людина зможе оцінити роботу працівників центру й таким чином ми зможемо покращити рівень надання послуг», – підсумувала директорка Департаменту інформаційних технологій Дніпровської міської ради Альона Чуєва.

Довідка. Чат-бот «СВОЇ» запущено за підтримки програми EGAP, яка виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Громади Дніпропетровщини пройшли тренінг із впровадження е-демократії та електронних послуг
Жителям 10 громад Дніпропетровщини пропонують оцінити рівень розвитку е-демократії на своїй території
Громадські організації можуть брати участь у державних конкурсах на ВзаємоДії
Громадські організації зможуть подаватися на конкурси проєктів онлайн
У 2021 році Мінцифра запускає національну онлайн-платформу електронної демократії