Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


ЦНАПи допоможуть українцям отримати 1000 гривень у межах єПідтримки

Понад 1,2 тисячі Центрів надання адмінпослуг розпочали консультувати відвідувачів, як отримати 1000 гривень у межах проєкту єПідтримка. 

Це дасть змогу якомога більшій кількості українців подати заявку та підтримати бізнес, який найбільше постраждав під час пандемії, повідомляє Мінцифра.

Отримати фінансову допомогу від держави можуть громадяни України віком від 18 років, що мають зелений сертифікат про вакцинацію в застосунку Дія. Заявку можна подати з 19 до 29 грудня включно. Детальніше про те, як єПідтримка працює в Дії, дізнайтеся із сайту.

Якщо ви отримали 2 дози вакцинації, проте досі не маєте зеленого COVID-сертифіката в застосунку, ЦНАПи також допомагають згенерувати його.

Нагадуємо, що кожен відвідувач може залишити свій відгук про сервіс у ЦНАПі за допомогою QR-кодів або обравши потрібний ЦНАП на мапі Дія.Центрів.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Попри зменшення захворюваності на COVID-19 дніпровські лікарі рекомендують вакцинуватися
На Дніпропетровщині рівень захворюваності на COVID-19 знизився на 75%
Щодня на Дніпропетровщині вакцинують від коронавірусу майже 2 тис людей
2343 нові випадки, 1474 людини одужало: COVID-статистика Дніпропетровщини за добу
Майже 9 млн людей скористалися програмою єПідтримка: на що витрачають найбільше