Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Кам’янському стартував прийом проєктів на конкурс «Бюджет участі. Місто»

29 листопада розпочався прийом громадських проєктів для участі в конкурсі «Бюджет участі. Місто». Громадські проєкти прийматимуться до 23 січня 2022 року. Про це повідомили в департаменті економічного розвитку Кам’янської міськради.

Проєкт має містити бланк-заявку, декларацію авторства й перелік 20 осіб, які підтримують громадський проєкт. Також можна додати фото, малюнки тощо. Бланки 1, 2, 3 можна завантажити, перейшовши за посиланням, або вам їх надішлють електронною поштою за попереднім запитом на e-mail: bukmr@ukr.net.

Для подання проєктів необхідно авторизуватися на платформі budget.e-dem.ua. Для цієї форми подачі не потрібно заповнювати бланк 1 та 2. Лише заповніть електронні форми на платформі та додайте копію Переліку 20 осіб, які підтримують громадський проєкт. Проєкт з`явиться у загальному доступі після його перевірки місцевим модератором платформи. Також, як альтернатива авторизації на профільній платформі, усі три заповнені бланки можна надіслати на електронну пошту департаменту економічного розвитку міської ради: bukmr@ukr.net

Нагадуємо, що проєкт має бути загальнодоступним та неприбутковим. Його максимальна очікувана вартість може сягати 300 тисяч гривень. Один автор подає один проєкт, обираючи одну з чотирьох категорій: «Інфраструктура», «Фізична культура та спорт», «Екологія, ІТ та культура» та «Просвіта, охорона здоров`я».

Авторами проєктів можуть бути громадяни України віком від 14 років, які зареєстровані або проживають на території м.Кам’янського, або володіють на праві власності об’єктом нерухомості у м.Кам’янське, у тому числі приватні підприємці, зареєстровані як платники податків у м.Кам’янське, внутрішньо переміщені особи.

За додатковою інформацією звертатись до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, каб. 315 (пн-чт з 08:00 до 17:00, пт з 08:00 до 16:00) або за телефоном 0569 55 41 31.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кам`янському стартує прийом проєктів на Бюджет участі
У Кам’янському відновлять фінансування програм підтримки ОСББ та «Бюджету участі»
Бюджет участі Дніпра: яка подальша доля проєктів?
У Дніпрі оновили програму «Бюджету участі» та змінили положення
У Дніпрі вперше розпочнеться реалізація мікропроєктів від школярів «Бюджетик Участик»