Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Кривому Розі через невиплату зарплати й «ковідних» протестували медики

У Кривому Розі через невиплату зарплати й «ковідних» доплат протестували медики 8-ої та 16-ої лікарень, які з жовтня об’єдналися в один заклад. Акція відбувалася біля приймального відділення лікарні, повідомляє Суспільне.

За їхніми словами, упродовж останніх трьох місяців вони не отримували виплат за роботу з пацієнтами з коронавірусом. Як говорять учасники акції, за вересень вони отримали 65%, за жовтень і листопад – взагалі не отримали.

Медики кажуть, що цього року вони також не одержували премій та виплат на оздоровлення.

В. о. головного лікаря Ігор Криштопа розповів журналістам Суспільного, що затримки з виплатами пов’язані з об’єднанням двох закладів в один.

«Юридично ми об’єдналися 9 жовтня. Але в очах НСЗУ ми ще не сформувалися. Це пов’язано з тим, що процедура ця нова, не апробована. Процес об’єднання на рівні НСЗУ затягнувся і виникла заборгованість із зарплати. Це 12 мільйонів у двох закладах. Це 1139 співробітників. Як мені пояснювали в НСЗУ, вони роблять усе можливе, щоб пришвидшити. До кінця тижня всі співробітники отримають зарплату й усі «ковідні», які їм заборгували», – сказав він.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Попри зменшення захворюваності на COVID-19 дніпровські лікарі рекомендують вакцинуватися
На Дніпропетровщині рівень захворюваності на COVID-19 знизився на 75%
Щодня на Дніпропетровщині вакцинують від коронавірусу майже 2 тис людей
2343 нові випадки, 1474 людини одужало: COVID-статистика Дніпропетровщини за добу
Майже 9 млн людей скористалися програмою єПідтримка: на що витрачають найбільше