Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Оновлене приймальне відділення дніпровської лікарні №4 обслуговує за добу до 200 пацієнтів

Дніпровська клінічна міська лікарня №4 – з оновленим приймальним відділенням. Нині там обслуговують до 200 пацієнтів за добу. Можна отримати консультацію лікарів, пройти необхідні обстеження та діагностику. Про це повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир  Орлов. 

«Міська лікарня №4 у Дніпрі має сучасне відділення екстреної медичної допомоги. Таких в області у 2021 році модернізували 13. До послуг пацієнтів сучасна техніка, кваліфіковані фахівці, комфортні умови», – зазначив Володимир Орлов. 

У приймальному відділенні дніпровської лікарні №4 капітально відремонтували кабінети й коридори, замінили комунікації та облаштували сучасні системи опалення, вентиляції, кондиціонування.

Оновлення медичної інфраструктури – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Перетворення нашого приймального покою на відділення екстреної меддопомоги – знакова подія. Все відремонтоване, в єдиному стилі. З’явився діагностичний блок. Раніше на його місці знаходилися кабінети співробітників, службові приміщення і навіть гардеробна. Простір не використовувався в повній мірі», – сказала генеральна директорка Дніпровської лікарні №4 Наталія Бут. 

До відділення доправляють пацієнтів з травмами, пневмоніями, інсультами, інфарктами, гострими невідкладними станами. Усіх, хто потребує негайної меддопомоги.

Для роботи є новітнє обладнання. Зокрема, цифровий рентген-апарат. Він зараз працює замість старого, якому було щонайменше два десятиліття.

Є ще один – пересувний, яким можна робити дослідження у реанімаційній залі або палаті.

«В нас з’явилося більше можливостей. Все поряд – на одному поверсі. Тут приємно навіть знаходитися. Це статус та високий рівень», – вважає завідувачка оновленим відділенням Ольга Лісіна.

«Я у захваті від кабінету УЗД. Тут обладнання експертного класу. Складні дослідження можемо робити. Дивимося і серце, і судини, усі внутрішні органи», – додала лікарка вищої категорії Олена Демиденко.  

Відділення має власний травмпункт – з операційною та гіпсувальною кімнатами.

Мешканка Дніпра Валентина Дягилева стала однією з його пацієнток. Жінка прийшла з підозрою на перелом руки. Розповіла, що впала на зупинці.

«Я тут вперше, але приємно вражена. Найперше, рівнем надання допомоги, ставленням, умовами. Швидко оглянув лікар, направили на рентген. Все красиво, акуратно», – сказала Валентина Дягилева.

У 2021 році приймальні відділення модернізували у Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Покрові, Марганці, Новомосковську, Нікополі, Першотравенську.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: «Візитівка» усієї громади: у Царичанці оновлюють стадіон «Діброва»
Зводять мости, прокладають тунелі: у Дніпропетровській області будують найскладнішу ділянку траси Н-31
Буде по-домашньому затишно і по-європейському стильно: у розпалі модернізація Лихівського ліцею
У Кривому Розі осучаснюють ясла-дитсадок №260
Буде стильним та сучасним: у Божедарівці оновлюють опорний ліцей