Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Перевізники Кривого Рогу протестували біля міськради: що буде з тарифами на проїзд?

26 січня у Кривому Розі протестували перевізники. За словами учасника акції Станіслава Тєлежкіна, вони вимагають підвищення плати за проїзд у маршрутних таксі, пише Суспільне.

«Тарифи, які існують зараз, не покривають витрати на комплектуючі для автомобілів, зарплати водіям та паливо. Наразі це є необхідність для продовження функціонування маршрутного таксі», — говорить чоловік.

Близько п’ятдесяти людей зібралися біля будівлі міськради перед початком сесії.

На сесії Криворізької міськради депутати розглянули електронну петицію Володимира Кравцова «Петиція про заборону підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі», яку підписали тисяча мешканців міста.

Голова громадської організації «Криворізька спілка власників пасажирського автотранспорту» Олег Іванов зазначає: Кривий Ріг — це останнє місто, у якому тарифи не передивлялися з 2019 року.

«Два роки люди їздили по сім гривень, лише у грудні 2020 року сталось подорожчання до восьми гривень. Ціни на газ зросли у два рази, тому підвищення цін на проїзд аргументоване«, — говорить посадовець.

Петицію депутати міськради не підтримали. За проголосували 15 осіб із фракцій «Слуга народу» та «Сила людей». Інші утримались, або взагалі не голосували.

До 1 лютого тривають громадські обговорення щодо підвищення тарифів на проїзд.

Остаточне рішення з питань проєкту «Про встановлення в Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» приймуть після громадського слухання, яке пройде 1 лютого о 15.00 у режимі відеоконференції.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Майже 6 тис. грн за гігакалорію. Криворізькі підприємці провели акцію проти високих тарифів на тепло
У Кривому Розі таксисти перекрили центр міста, вимагаючи підвищення тарифів
На Дніпропетровщині підприємці вийшли на акції протесту проти фіскалізації
У Кривому Розі через невиплату зарплати й «ковідних» протестували медики
У Дніпрі перед сесією міськради відбулася акція протесту