Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі розповіли, як подати заявку на отримання субсидії через портал «Дія»

В Україні з листопада 2021 року подати заявку на оформлення житлової субсидії можна через портал «Дія».

Для цього необхідно авторизуватися на сайті через систему BankID, також знадобиться електронний підпис. Після авторизації в розділі «Пенсії, пільги та допомога» необхідно обрати пункт «Заява на призначення житлових субсидій в електронній формі» та заповнити анкету з 21 питання.

«Подати заяву на отримання субсидії все ще можна особисто, завітавши до управління соцзахисту з оригіналами документів, або відправити заяву поштовою, також можна подати документ в електронному вигляді через портал gov.ua, тепер з’явилась можливість робити це і через «Дію». Важливо: подати заяву можна лише через ПК-версію сайту, через застосунок цього не зробити», – розказала головна спеціалістка Правобережного управління соціального захисту населення ДМР Марина Грищенко.

Оброблення заяви на отримання субсидії триває до 10 днів. Документ можуть повернути на доопрацювання, якщо є помилки в заповненій анкеті або не вистачає певних даних. На виправлення дається 30 днів. Субсидія виплачується з місяця подання заяви до кінця опалювального сезону, потім відбувається автоматичний перерахунок.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: єВідновлення: мешканці Дніпропетровщини отримали майже ₴58,5 мільйона за понівечене майно
Цьогоріч майже 9 тис родин отримали «пакунок малюка» або грошову компенсацію за нього
В «Дії» стартував прийом заявок на компенсацію за знищене житло: як подати
Мешканці Дніпропетровщини отримали вже майже 12,5 млн грн на ремонт пошкодженого через війну житла
Вже понад 300 підприємців з Дніпропетровщини виграли гранти на розвиток бізнесу за програмою «єРобота»