Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровщина під повним контролем і захистом українських військових, ворог не перетнув меж області

Станом натепер ситуація в області залишається стабільною і повністю контрольованою. Усі міста і села – під надійним захистом української армії, сил Нацгвардії, Нацполіції, тероборони. Перетину меж регіону російськими військовими, технікою,  диверсантами не зафіксовано. Про це під час брифінгу повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. 

«Дніпропетровщина тримається третю добу і триматиметься далі. Штаб працює в режимі 24/7. Для захисту області робимо все. Є зброя, є люди, які готові захищати рідну землю і відстоювати мир. Щодня, щохвилини до лав тероборони записуються сотні мешканців», – зазначив Микола Лукашук.

І наголосив: у разі, якщо хтось побачить російські війська або техніку, слід негайно повідомляти про це у спеціально створений СБУ чатбот.

Відсьогодні в області комендантська година – з 20:00 до 6:00, нагадав Микола Лукашук. У цей час заборонено виходити на вулицю та в громадські місця без спеціальних перепусток.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: З кого насправді не можуть стягувати борги під час воєнного стану?
Експерти U-LEAD надали роз’яснення щодо нарахування заробітної плати, надбавок та відпускних освітянам
Про трудове законодавство в умовах війни для громад Дніпропетровщини та Запоріжжя на інформаційній сесії U-LEAD
Як у Дніпрі працює послуга «Соціальне таксі» під час воєнного стану
Які новації в організації трудових відносин в умовах воєнного стану: роз’яснення ПГ «СІЧ»