Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Судові послуги онлайн із Дія.Підписом: що вже доступно дистанційно?

Тепер взяти участь у судовому засіданні або підписати документи для суду можна онлайн — з Дія.Підписом. Це буде корисно для українців, які покинули свої домівки через повномасштабну війну чи перебувають на тимчасово окупованих територіях, повідомляють у Дії.

Тож якщо ви або ваші знайомі не мають можливості отримати КЕП, створюйте Дія.Підпис за кілька кліків у застосунку.

Як створити Дія.Підпис?

1. Зайдіть у Дію та натисніть 👉🏻 Меню

2. Виберіть Дія.Підпис і натисніть 👉🏻 Створити

3. Пройдіть перевірку особи. Достатньо кліпнути чи усміхнутися

4. Придумайте 5-значний пароль

От і все! Тепер ви можете брати участь в електронному правосудді, а також підписувати документи онлайн: заяву на порталі Дія, договір оренди, офіційний лист тощо.

Як працює Дія.Підпис?

Технологія Дія.Підпису новітня та унікальна. Коли ви підписуєте документ, штучний інтелект порівнює біометрію вашого обличчя з фото в ID-картці чи закордонному паспорті. А кліпнути чи усміхнутися потрібно для того, щоб Дія розуміла, що ви — реальна людина.

Дія.Підпис — це універсальний цифровий ключ, що відтепер дозволить вам ще й узяти участь у суді через відеоконференцію та підписати документи для суду.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: